Vi har brukt Go On Software til utvikling av vårt meget omfattende CRM system siden 2009. Go On Software har levert løsninger vi er såpass godt fornøyd med at samarbeidet har økt kraftig i omfang hvert eneste år!
Magne Helgheim Accept

Vi har fått akkurat den hjemmesiden vi ønsket oss – en enkel og brukervennlig plattform som samtidig er funksjonell. Flinke designere og god kommunikasjon med Jørgen har gitt oss et vindu mot verden vi absolutt er stolte av å vise fram. Vi gleder oss til videre samarbeid med Go On Software.
Vibeke Lie Skiltforum

Det fungerer fint å bruke Henning og Jørgen i Go On Software som prosjektledere mellom oss og utviklere i et annet land. Vi i Dentalforum merker ikke at utviklingen av prosjektet skjer utenfor Norges grenser. Kvaliteten på applikasjonen er akkurat som beskrevet i løsningsforslaget. Kvalitet og oppfølging er utmerket.
Anve Toverud, daglig leder, Dentalforum

Go On Software snakker et språk som er forståelig for oss som ikke kan mye om IT. Vi er strålende fornøyd med resultatet. Service har vært enestående under og etter prosjektet. Vi opplevde at deres slagord ”Outsourcing på norsk” fungerte etter planen, vi merket ikke at applikasjonen vår ble laget i utlandet. Go On Software holder ord.
Johnny Sætre, daglig leder, Music Management

Har brukt Go On Software for videreutvikling av www.jobbing.no og jeg er meget godt fornøyd med oppfølging og kvalitet på leveringen. Jobbing.no er utviklet i Joomla (www.joomla.org) og samarbeidet/kommunikasjonen har foregått via Skype med utvikler Victoria i Go On. Dette har fungert meget bra, mye takket være Victorias brede Joomla kompetanse og kommunikasjonsevner. Kunne ikke ha fungert bedre fra Norge.
Oddgeir Lium Jobbing.no