Vår oppgave er å lage programvare for å forenkle den daglige flyten. Vi lager prosjekter innen produksjon, salg, logistikk, helse og varehandel, og at målet er at resultatet er tidsbesparende.

Det ledende bransjesystemet for tannteknikere i Norge, DentLab Manager, er planlagt, utviklet og blir vedlikeholdt av oss. Dette er et stort dataprogram innen ordre, logistikk og fakturaprogram, basert på kravene fra Helsedepartamentet og Norges Tannteknikerforbund. Dette har også resultert i prosjekter innen helse i samarbeid med staten.

Teknologisk er vår hovedkompetanse programmering i Java, Silverlight, og .Net.

Vi har etablert en avdeling i Sør-Amerika under modellen er offshore inhousing. Med dette menes at Go On Software er lokalisert i Norge, men bruker egne ansatte i utlandet. Du får «Outsourcing på norsk», og denne kombinasjonen øker dermed muligheten for bedre leveranse ettersom gapet er mindre. Vi er tettere på.

Vår hovedkompetanse er programmering i Java, .Net, Silverlight og Joomla, men via vårt store nettverk av utviklere kan vi også finne annen etterspurt kompetanse.

Ledelsen i Go On Software har tilsammen over 25 års profesjonell bakgrunn fra samarbeid med Uruguay. Go On Software ble et AS i 2008, og det er tilsammen 9 personer i firmaet.